25 Ekim 2010 Pazartesi

Ü.S.Y.E.

  Evet sayın seyirciler. Başlığımın da sizlere ipucu verdiği üzre, üşütme, burun akıntısı, arada öksürme şikayetleriyle dolu birkaç gün önümde uzanmış, tarafımdan lanetlenmeyi bekliyor.Ama napıyoruz tabi? Amaaaan pırt diyoruz. Zaten ben arada böyle hasta olmayı severim bana çok acı çektirmediği sürece, biraz naz yapmak her zaman zevkli oluyo çünkü, fazlası değil.
  Bazen böyle durunca çok takıntılı hissediyorum kendimi. Mesela eski yazılarımda yoktu pek ama burda bi paragraf oluşturup onları belli ediyorum falan. Arada geliyorlar bence. Sizin de var mı böyle takıntılarınız? Vardır vardır. Mesela yazı yazmaya başlarsam-ne türden olursa olsun-sevdiğim bir müzik olmalı fonda ki ilham perileri yanıma daha sık uğrayabilsin. Ya da arada böyle şimdiki gibi hasta olunca ufaktan da olsa, sanki içten içe beni kemiren başka bi hastalık var da bu onun gölgesi sadece gibi hissediyorum. Bu pippo'da da var ama bende ağırlıklı sanırım. Ama öyle paranoyaklık boyutunda da değil, sadece arada bi düşünme.
  Aa. Bir de şey var. Mesela dışarda bi yerde bir şeyler aldım sonra cüzdanı attım çantaya, sonradan birkaç kere daha kontrol ederim hani attım mı yoksa atmadım mı, attım da çalındı ve bağırmaya başlamalı mıyım diye.Tuhaf ama ben kendimi böyle kabul ettim ve edenler de.
   Şu anda okumam gereken iki kitap var bir de. İlk önce aldığım "İki Esir" ve dün aldığım "Küçük Arı". Bakalım nasıl çıkacaklar. Aslında ben kitap almayı çok severim yani böyle bir kitapçıya giderim saatlerce orda durup kitaplara bakabilirim. Ama alınca böyle büyük heveslerle, sonradan da beğenmezsem çok üzülürüm. O yüzden ne yaparsam yapayım bi kitabı aldıktan sonra önyargıyla yaklaşmamalısın C. derim kendi kendime.
   İsmimle ilgili ilk ipucunu da verdim he. Hadi yine iyisiniz.
   Neyse bugünlük de bu kadar olsun o zaman. Heralde yakın zamanda bir ara gelip yine buralara uğrarım ben. O zamana kadar elektrikli battaniyemle ısıtılan sıcak yatağıma girip, onun soğumasını bekleyerek uykuya dalarım önce. Hani benim için kuzuları saymaktan daha iyi oluyo bu + hayal kurmak. Sonra yarın uyanırım ve okula giderim falan filan. Bu böyle besin zinciri misali devam eder bkz: biyolojiyi seviyoruz.
Günlerden bir gün, 'Fazla saçmalamak yasak!' demişler, ve idama çarptırılmışım o gün.
NOT: virgülden sonra 've' yazılmıyo demişler, Yine idam edilmişim.bu sefer ama kimse istememiş idamı izlemeyi. Bi tek ben ve cellat varmışız kanka olmuşuz bundan sonra hasılatı kırışacakmışız falan.
iyigecelersayınsivrizekatürkmilleti.

2 yorum: