15 Ekim 2010 Cuma

GELECEK POSTASI

Bir zamanlar Harry Potter adlı şeker mi şeker bir çocuğun büyü maceralarını anlatan bir kitap vardı.Hala da var neyse. İşte onda "GELECEK POSTASI" diye bir gazete de vardı hani resimler hareketli flan.tamam bu kısım SEVGİLİ DÜNYAMIZ'da imkansz olabilir ama gelecek postası ismini kullanmak hiç de imkansız değil bence. E kullandık gitti o zaman.
Şimdi...GELECEK POSTASI'nın asıl amacına gelecek olursaak, burdan sevgili Ekşimiş Pudraya teşekkürlerimi sunarım1. Reklamımı da yapmış hani saolsun varolsun.
2.E o yaptıysa ben niye reklam yapmıyım ki diiiimi ama?
3. AYIN ÖNEMLİ OLAYI: Turkcelllinin gücü Turkcellin çekim gücü kampanyasına artık destek verebilen biri olarak, evet bunun tüm dünyada tarihe geçmesini istedim ben, ve Pudra'cığım da bana destek oldu saolsun.
4. ayrıca bu AYIN ÖNEMLİ OLAYI'nın olduğu gün aynı zamanda hepimizin bildiği ya da en azından bilmesi gereken ya da en azından şimdi öğrenmeniz gereken bir gündü. Yani: International Suit Up Day(Barney Stinson'u sever başarılarının devamını dileriz tabi.) Aslında tabi taşıdığı başka anlamlar da olabilir ONÜÇEYLÜLİKİBİNON'un da ama... burda bahsetmenin lüzumu yok.
.(ÖNEMLİ NOT: mektuplar arasında eğer uzak mesafeler varsa, iletişim kopukluğu 1hafta olabilir ama, bir üfürük kadar yakınsa böyle çok beklemeye de gerek yok. baskı yok ama içinizden daha sık sık sık sık yazma isteği gelirse biz EVCİNLERİ  de pekala mutlu olabilir bence><(())>  )
O zaman Pudra dışında yarın sabah kıçını yataktan erken kaldırıp dershanelere gitmesi gereken bi kişi daha türedi bu blog aleminde. Kutlu, huzurlu ve mutlu olsun hepimize.
İyi geceler blogger efendiler.
-GelecekPostası bildirdi.-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder