17 Ekim 2010 Pazar

önce msn2011'in indirildiğini öğrenip mutlu olmak,sonra silinmesi, sonra eski sürümün indirilmesiyle face-chat 'ten kurtulmanın verdiği bahtiyarlık gibiydi bana bir çift ikizin yaşattığı galiba.

Size bişey söyliyim mi sevgili izleyicilerim? banyodan banyoya taranan saçlar, dönüp dolaşıp kör düğüm olurlar.Haberiniz olsun diye şeettim. V onlar, uzun süre kurutulmazlarsa baş ağrıtırlar.
Günlerden bir gün, vurulduğunuz sevdadan vazgeçer ve ondan bana yar olmaz derseniz, EkşimişPudra'nın dediği gibi 'ben istedim bir göz, allah verdi iki göz' durumunu yaşayabilirsiniz her an, aman dikkat. Lafı uzatmaya da gerek yok aslında, eğer sevdiğiniz kişi eyfel'in tepesinde, sizse köklerinden ona bakıyorsanız-ya da tam tersiyse- üzülmeyin.Siz hala birbirinizi gördüğünüze göre sorun yok demektir.
-Bu yazı çok öğüt dolu olmadı mı?-

2 yorum:

  1. farketmedin ama sevindirdin beni 'hala birbirinizi gördüğünüze göre sorun yok demektir'derken.sadeceben görüp,ben izlesem bile sorun yok o da bişey:D

    YanıtlaSil
  2. :D mutlu olmayı istediğin sürece nasıl olduğunun bi önemi yok diyoruz. Felsefikleştik iyice( teşekkür ederiz haftada 2saatlik felsefe dersine).

    YanıtlaSil