26 Kasım 2010 Cuma

Petrificus totalus.

Yeni kitap aldım: Film Kulübü.
Bitmedi tabii ama özetleyebilirim hani.
Sevgili minik kahramanımız Jesse, liseye başlar ve ilkokulda tavan olan notları taban statüsüne düşer. Babası fark eder ki Jesse okula gittikçe yok olmakta, ve bunu okul yapmakta. Böylece oğluna bir teklifte bulunur: Jesse isterse okuldan ayrılabilecek, ama iki şarkı var. 1. Uyuşturucu yok. 2. Babasıyla haftada 3 tane babasının seçtiği filmleri izlemek zorunda. Tabi böyle babalar dünya var mı, varsa nerede bir düşünmek lazım ama, bence yöntem hiç de fena değil hani.
Tabii ki Jesse okulu bırakma kararı alır, ve filmlere başlarlar.Ama özet şimdilik bu kadar, çünkü kitabın daha başlarındayım.ihih.
Aslında evet basit bir kitap gibi gözüküyor kendileri ama, konusu ilginç geldi açıkçası ve filmleri merak ettim daha çok. Ama kitabı aldıktan sonra fark ettim ki filmler en arkada liste halinde varmış, geç oldu ama olsun bahaneyle aynı anda üç kitap okuyorum ben de.
Bu arada çalan şarkının adı: Never Say Goodbye. Eh, doğru söze ne denir.
Aklıma geldi, ben hep telefonların titreşiminin nasıl olduğunu oluştuğunu, nereden geldiğini merak etmişimdir. Lütfen bilen biri varsa bana  açıklayıversin, makbule geçer.
Ve hobaaa derim şu an; Still Loving You. Bu şarkı da sevip kavuşamayanlara gelsin benden hani hep olur ya, bana da falan da. Ama bir de bu şarkıyı konserde dinlemek vardı, pek hoştu hani bağıra bağıra söylemek orda sadece Grupla kendini baş başa sanmak falan.İlginç şeyler bunlar tarif edilmez yaşanır.
Ben bugün, Tanrının bana bahşettiği baş ağrısıyla kucak kucağa pek bi saçmaladım gibi geldi.Eğer sıkıldıysanız affedin.
NOT: Dil anlatım sınavında bile kopya çekmeye çalışan cici kızları şiddetle kınar, başarılarının devamını nasıl geetireceklerini düşünmelerini tavsiye ederiz.
Şimdilik,
hoşça kalın.

2 yorum:

  1. yok öyle deme. bi de erkek arkadaş var içi gözüken fabercastel kalemlere yazıyo kopyayı. o şekil 11'e kadar geldi bakalım devamı nasıl olacak, bekliyoruz.

    YanıtlaSil